Värmepumpar

I Sverige väljer två av tre hushåll värmepump när de byter värmesystem enligt statistik från energimyndigheten.

90 % av värmepumpsägarna skulle rekommendera en vän eller granne att skaffa en värmepump enligt ”bast-i-test.se”.

FÖR KOMFORT & MILJÖ

Naturlig energi med värmepump

Med en värmepump värmer du ditt hus med naturlig energi som finns lagrad i berg, sjöar, mark och luft. Driftskostnaden är låg och lösningen mer miljövänlig än många fossila bränslen. Våra värmepumpar är snyggt designade, tysta och håller högsta kvalitet. De är rena, underhållsfria och har väldigt låga driftskostnader. De ger dessutom behaglig värme.

Läs mer hos Nibe

Läs mer hos Bosch

Läs mer hos Mitsubishi

Läs mer hos Daikin

Naturlig energi med värmepump

Hållbart

Bra miljöval

En värmepump tar tillvara på solenergin som finns i luft eller mark, beroende på vilken värmepump du väljer. Detta gör värmepumpen till ett betydligt miljövänligare alternativ än direktel, olja och vedeldning exempelvis. Värmepumpen orsakar inga direkta miljöfarliga avfall, och om du dessutom väljer att driva pumpen med miljömärkt el från Sverige så blir miljöpåverkan minimal.

Läs mer hos Nibe

Läs mer hos Bosch

Läs mer hos Mitsubishi

Läs mer hos Daikin

Bra miljöval

Värme & kyla

Komfortkyla med Luft-luft värmepump

Det många inte vet är att värmepumpen utvecklades från luftkonditioneringen. Därför är våra produkter minst lika bra på kyla som värme. Allt du behöver göra är att ändra till önskad temperatur och luftkonditioneringen sätter igång. Värmepumpen tar energi i luften som den använder för att värma eller kyla inomhusluften med.

Komfortkyla med Luft-luft värmepump