Serviceombud


Vi hjälper dig hela vägen – från behovsanalys till installation. Vi är värmeexperter med gedigen fackkunskap som ger dig kostnadsmedvetna energiråd och installerar och servar din värmepump vid behov. Vi är också certifierade serviceombud för Bosch värmepumpar och Daikin.

Behovsanalys

Din energilösning

Vi gör kostnadsfria hembesök och utifrån det tar vi fram en behovsanalys. Under besöket skapar vi oss en bild av din familjs, eller ditt företags, behov av energilösning, gör en värmeberäkning och ger ett förslag på lösning.

Din energilösning

RÄTT DIMENSIONERING

Installation av olika värmepumpar

Installationen är minst lika viktig som valet av värmepump när det handlar om att uppnå optimal funktion och prestanda. Vi som installerar har ansvar för att värmepumpen är rätt dimensionerad. En större värmepump ger en högre investeringskostnad, men en lägre driftkostnad. På samma sätt ger en liten värmepump en lägre investeringskostnad, men högre driftkostnad. Med korrekt dimensionering får man rätt balans mellan investering och driftkostnad.

Alla våra installatörer är fackmannamässigt utbildade.

Vill du veta mer hur ett montage går till? Läs mer här

Installation av olika värmepumpar

SERVICE OCH REPARATION

Laga eller köpa ny?

Ska du reparera din gamla värmepump eller köpa en ny? Vi bedömer vilket som är det mest lönsamma valet utifrån värmepumpens ålder, skick och ert behov. Vid service och reparation gör våra fackmän ett kostnadsfritt hembesök och lämnar ett kostnadsförslag.

Vi reparerar alla märken på marknaden.

Laga eller köpa ny?

VÄRMEPARTNER

Certifierat serviceombud för Bosch & Daikin

Bosch

Vi har genomgått grundliga utbildningar på Boschs produkter, dimensionering och installationsmetodik vid deras internationella utbildningscenter och är auktoriserade som Bosch VärmePartner.

Det innebär att vi kan hjälpa dig som har Bosch värmepump med service och garantifrågor.

Vi är certifierade som Daikin Service Partner och utför service på samtliga Daikins värmepumpar.

Certifierat serviceombud för Bosch & Daikin

KONTROLL I REALTID

Styr värmepumpen med en app

Flera av våra leverantörer har appar som gör att du kan fjärrstyra din värmepump i realtid. Kanske du vill sänka temperaturen när du åker på semester och höja innan du kommer hem? Du får också full kontroll över driftinformation och eventuella fel på ett smidigt sätt via mobilen.

Styr värmepumpen med en app