Om oss

Vi säljer och installerar värmepumpar och energilösningar för villor och kommersiella fastigheter. Med stor kompetens och personligt bemötande ser vi till att du som kund är nöjd hela vägen – från tanke till färdig lösning. Vi utför service och reparation och är certifierade serviceombud för Bosch värmepumpar.

Verksamma i Skåne

Våra områden

Vi har idag fullservicekontor på fyra platser: Höllviken, Malmö och i Trelleborg. Det ger oss närhet till kunder inom ett stort geografiskt område. Vi har en utställning på alla våra kontor som ni är välkomna att besöka.

Vi är ofta ute och installerar i följande kommuner:

  • 4TEC Höllviken – Vellinge, Trelleborg, Skurup, Svedala, Skurup
  • 4TEC Malmö – Malmö, Lund, Lomma, Bjärred, Staffanstorp
Våra områden

Referenser

Referenser

Vi kommer snart att lägga upp referenser från våra tidigare uppdrag.

Kontakta oss om du vill veta mer.

Referenser

Ett familjeföretag

Vår historia

Vi är ett familjeföretag med rötter på Näset. Företagets VD, Lars Thylander, var med och utvecklade värmepumpar redan på 1980-talet och när sonen Mattias la fotbollsskorna på hyllan efter en fin karriär inom bollsporten blev han en självklar del av företaget och dess framtid.

Under årens lopp har företaget vuxit och idag har vi kontor i MalmöHöllviken, Trelleborg och arbetar både med värmepumpar och solceller.

Vår historia

Miljö & ansvar

Miljövänliga energilösningar

Vi och våra leverantörer anser att varje energilösning ska vara innovativ, ansvarstagande och professionellt utförd. De leverantörer vi valt har även de en strävan att tänka miljövänligt genom hela processen. På så sätt löper miljötänket som en röd tråd i allt vi gör. Det känns självklart, inte minst eftersom vi arbetar med miljövänliga energilösningar – värmepumpar och solceller.

Miljövänliga energilösningar