Solceller

En investering i solceller är bra för både miljö och plånbok. Du minskar driftskostnaderna och kan dessutom sälja eventuell överskottsel. Samtidigt ger det en minimal miljöpåverkan eftersom det dels inte släpper ut farliga ämnen i drift, dels har en lång livslängd. Ett bra val, helt enkelt. Vi använder svenska solceller.

Kontaktuppgifter 4TEC Sol

Lars Hedin
0709-499627
info@4tec.se

Kontaktformulär


  Flera fördelar

  Så fungerar det

  Solen är en förnybar källa som aldrig tar slut och solceller omvandlar strålarna till brukbar el utan att vi sliter på naturens resurser. Det alla inte vet är att solceller fungerar trots att solen inte lyser eftersom det är energin som genererar elektricitet, inte värmen. Dessutom kan du spara den energi som produceras men inte används under soliga dagar, eller sälja den vidare och tjäna pengar på investeringen.

  Så fungerar det

  Kostnadsfritt förslag

  En bra investering

  Vi kommer gärna ut till er för att göra en bedömning och ge förslag på helhetslösning och kostnad. Idag kan en solcellsanläggning ofta återbetalas inom 10-15 år – och då ska du tänka att den beräknas ha en livslängd på minst trettio år. Dessutom kan du sälja överskottselen under tiden och ska du flytta så ökar den garanterat värdet på din fastighet.

  Sist men inte minst så investerar du i din och allas vår framtid genom att välja en hållbar energilösning.

  Mer information om våra solceller

  En bra investering

  Helhetslösning

  Sol plus värmepump

  Välkommen att kontakta oss om du är intresserad av en helhetslösning med både solceller och värmepump. Vi kommer ut till er och gör en bedömning samt beräknar vad din investering skulle kosta och generera. Väljer du att gå vidare så sköter våra experter installationen.

  Sol plus värmepump

  FINANSIERING

  Förmånlig lösning

  Vill du satsa på solceller men funderar över investeringskostnaden? Vi har tagit fram en förmånlig finansieringslösning tillsammans med Wasa kredit, som är ett helägt dotterbolag till Länsförsäkringar Bank. Kontakta dem för mer information om hur du kan göra ditt kanske livs bästa investering.

  Wasa credit

  Förmånlig lösning

  Tryggt köp

  Garantier

  Tryggt köp

  Det är viktigt att den elektriker som kopplar in anläggningen har rätt behörighet. Detta kan du kolla på Elsäkerhetsverkets hemsida.

  Vår elinstallatör:
  Kalles El syd AB
  Orgnr: 559059-8305

  Länkar solceller

  Garantier solceller

  Garantier